avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ACCIDENT RUTIER
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ACCIDENT RUTIER

IN SEARA DE 23 12 2012 LA ORA 18 SI 30 AM CONDUS AUTOTURISMUL MARCA OPEL ASTRA G PE BLD. NICOLAE GRIGORESCU CATRE DIRECTIA LIVIU REBREANU ,AFLANDU-MA INTERSECTIE PT ACORDARE AM ASTEPTAT SA SE PUNA CULOAREA ROSIE A SEMAFORULUI PT A TRECE .CAND AM OBSERVAT CA BANDA 1 SI 2 DE MERS A OPRIT AM PUS MASINA IN MISCARE SI DE ODATA M-AM TREZIT CU O MASINA DACIA SOLENZA DE PE BANDA 3 TRECAND INTERSECTIA CU O VITEZA DESTUL DE MARE ACROSANDU-L IN PARTEA DIN SPATE SI PROIECTANDU-SE IN BORDURA DIN SPATIU VERDE . DIN IMPACT A REZULTAT AVARIEREA BAREI SPATE A DACIEI SOLENZA SI A ROTII DREAPTA FATA LOVINDUSE IN BORDURA. MENTIONEZ CA ASTA ESTE DECLARATIA DE LA POLITIE. DUPA EVENIMENT AM INCHEIAT DE COMUN ACORD AMIABILA NEEXISTAND VATAMARI CORPORALE SI ALTE DAUNE LA LOCUL ACCIDENTULUI DUPA CARE A DOUA ZI INTANLINDU-NE LA AG. CONSTATATOR DE LA FIRMA DE ASIGURARI A RESPINS REPARATIA ROTII SI A SCUTULUI PE MOTIVU CA BORDURA A FOST A TREIA PARTE IMPLICATA IN ACCIDENT. MENTIONEZ CA AM OBTINUT ACT DOVEDITOR DE LA DIRECTIA GOSPODARIEI LOCALE CA BORDURA NU A SUFERIT MODIFICARI IAR EI NU SE CONSIDERA PARTE CIVILA IN ACCIDENT. CONSTATATORU LA TRIMIS PE SOFERU AUTOTURISMULUI CU AVARIILE LA POLITIA ACCIDENTE USOARE PTR A CONSTATA CA ROATA A FOST LOVITA IN BORDURA PTR A I SE ELIBERA DOVADA CONSTATARII DAUNEI . DREPT DOVADA AM FOST CHEMAT DE CATRE AGENTUL DE POLITIE , PTR A DA DECLARATIE , SI A-MI SUSPENDA PERMISUL DE CONDUCERE .MENTIONEZ , CA IN PROCESUL VERBAL DE CONTRAVENTIE, MI-A FOST SCRIS NEACORDARE DE PRIORITATE , IN CONDITIILE IN CARE AM FOST DE COMUN ACORD SA COMPLETAM AMIABILUL .
ROG RASPUNS URGENT .
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:23, 3 Ianuarie 2013
Care este de fapt intrebarea dvs. ?
Ar trebui sa precizati mentiunile din PV intocmit de catre agentul de circulatie, in urma constatarii la fata locului si a verificarii celor 2 autoturisme.
Constatarea amiabila de accident se pare ca nu afost intocmita in conformitate cu daunele existente la cele 2 masini, iar firma de asigurari a observat acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare de prioritate, accident Andrei133 Andrei133 As dori sa va intreb ce este de facut in aceasta situatie: avem un drum principal cu cate doua benzi pe sens, un drum secundar, un semafor la 200 m de drumul ... (vezi toată discuția)
Auto Gelu marian Gelu marian Bun azi in intersectie viram stinga din fata venea alte masini una dat voie sa virez stinga iar da pe banda de linga bordura veneau 2 masini din fata prima a ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului accidentului jd3rul jd3rul Buna ziua , Am avut parte de un accident , am ferit un caine si am intrat pe trotuar , lovind un suport de ziare . Am plecat de la locul incidentului , fiind ... (vezi toată discuția)