avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Justitiabil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Justitiabil

O intrebare ,la un recurs in contencios ,e normal sa se dea termen in 2014 la inalta curte de casatie ??pai ce fel de justitie reformata este asta?!stie cine ce trebuie sa fac sa dau termenul mai repede,sa scriu rusine C.S.M.-ului s-au cui sa ma adresez?!rusine oricum
Multumesc!
.
Cel mai recent răspuns: aariam_a , utilizator 15:51, 5 Septembrie 2012
Formulati o cerere de preschimbare termen in temeiul dispozitiilor art. 153 alin. 3 C.proc.civ., "termenul de judecata poate fi preschimbat pentru motive temeinice, din oficiu sau la cererea oricareia dintre parti, urmand ca instanta sa hotarasca in camera de consiliu, fara citarea partilor. ", si aratati ca sunt motive intemeiate pentru stabilirea unui termen de judecata mai scurt.
Ultima modificare: Duminică, 9 Septembrie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrativ popaalinamihaela popaalinamihaela salutare!! as dori sa stiu ce parere aveti vizavi de termenele care se dau pentru litigiile de munca care tin de contencois administrativ si in ce masura pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!ma puteti ajuta si pe mine cu o lămurire?am avut procesul ... DMihaelaD DMihaelaD Buna ziua!Ma puteti ajuta si pe mine cu o lămurire?Am avut procesul pentru marirea pensiei alimentare si s.a amanat pana la sfarsitul lunii mai.Pot sa fac un ... (vezi toată discuția)
Dosar divorț depus in 2018 cu prima prezentare in 2020? Nicoleta1987-2019 Nicoleta1987-2019 Buna seara, Am depus dosarul de divorț in luna a xi a anului 2018 iar data pentru prima înfățișare s-a stabilit pentru luna ianuarie 2020. Ce este de ... (vezi toată discuția)