avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!Ma puteti ajuta si pe mine cu o lămurire?Am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!Ma puteti ajuta si pe mine cu o lămurire?Am avut procesul ...

Buna ziua!Ma puteti ajuta si pe mine cu o lămurire?Am avut procesul pentru marirea pensiei alimentare si s.a amanat pana la sfarsitul lunii mai.Pot sa fac un anumit demrs pentru a schimba data mult mai repede?Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:32, 13 Februarie 2024
puteti , dar faceti degeaba.
art 230cpcTermenul de judecată nu poate fi preschimbat decât pentru motive temeinice, din oficiu sau la cererea oricăreia dintre părţi. Completul de judecată învestit cu judecarea cauzei hotărăşte în camera de consiliu, fără citarea părţilor. Părţile vor fi citate de îndată pentru noul termen fixat. Dispoziţiile art. 241 alin. (3) sunt aplicabile.



Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate nu, astea sunt termenele mai nou ca urmare a deciziei CSM ca judecatorii sa nu intre cu mai mult de 30 de dosare in sedintele de fond,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire legata de data recursului intr-un proces pentru recuperarea taxei de poluare AndreiStoica303 AndreiStoica303 Buna ziua.Am o mare nelamurire si am rugamintea sa-mi dea un sfat cei care doresc.Am dat in judecata Finantele in septembrie 2012,pentru recuperarea taxei de ... (vezi toată discuția)
Dosar divorț depus in 2018 cu prima prezentare in 2020? Nicoleta1987-2019 Nicoleta1987-2019 Buna seara, Am depus dosarul de divorț in luna a xi a anului 2018 iar data pentru prima înfățișare s-a stabilit pentru luna ianuarie 2020. Ce este de ... (vezi toată discuția)
Divort popovici romeo popovici romeo ce sanse am eu sa shimb un termen de judecata? Mentionez ca primul termen a fost dat pe 4.11.2011 iar acum cred ca sotia mea a facut cerere si sa schimbat pe ... (vezi toată discuția)