avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... padure cu titlu de propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

padure cu titlu de propietate

buna ziua
de 10 ani tatal meu are o padure cu titlu de propietate dar nu stie unde este exact pentru ce cei de la primarie spun ca nu au fonduri sa plateasca un topograf ca sa spuna exact unde e padurea fiecaruia( sunt mai multe persoane in situatia mea)
sa duc eu un topograf ma costa mult si nici nu il recunoaste primaria spune ca trebuie sa fie de al lor.
ce ar trebui sa fac?
multumesc
Cel mai recent răspuns: lerchcristina , utilizator 21:17, 6 Septembrie 2012
Avand titlu de proprietate aveti trecut la rubrica tarla un nr. si la parcela ,asemeni. Solicitati primariei un parcelar. Puteti solicita primariei sa va faca punerea in posesie conform procesului verbal de punere in posesie, moment in care cei de la biroul Registrul agricol al primariei trebuie sa se deplaseze cu dvs, in teren pentr a va pune in posesie, deci de a va delimita si arata terenul.
Expertul cadastral (topograful) trebuie sa il platiti daca vreti sa va intocmeasca documentatia cadastrala pentru intabulare.
dar primaria nu vrea sa imi dea nici plan palcelar spunand ca nu au nici nu vor sa vina sa-mi arate unde anume e padurea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

refuz oficiu cadastru dan_t dan_t Buna ziua, Detin un titlu de propietate (pe numele mamei decedate) pt un teren in comun cu inca 2 rude. Am deschis un proces de iesire din indiviziune si ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate nr. tarla gresita tomaioan tomaioan Buna ziua.Va rog sa ma ajuta-ti cu niste sfaturi.Am primit titlul de proprietate in anul 1996 pentru 4 parcele de teren.In anul 2008 am vandut o parcela de ... (vezi toată discuția)