avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

Buna ziua, se poate sa ma ajute cineva cu un model de c.c.munca in domeniul prestari servicii tipografice?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 7 Septembrie 2012
Puteti lua ca model si sa-l adaptati la specficul activitatii dvs , fostul CCMN 2007-2010
[ link extern ] /
Multumesc pentru sfat. As vrea sa mai intre ceva.....am "auzit" ca s-a sistat obligativitatea contractului colectiv de munca. Este adevarat sau doar zvonuri?
Eu sincer ma cam chinui de ceva timp sa intocmesc un c.c.m. si nu prea am succes, adevarul este ca nu am cunostintele necesare.
Legea prevede numai obligativitatea negocierii acestuia pentru societatile care au mai mult de 21 de salariati , nu prevede si obligativitatea incheierii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate incheiere contract colectiv de munca la nivel de unitate Simona17 Simona17 Buna ziua, As avea rugamintea sa imi indicati care este baza legala in care se mentioneaza faptul ca dupa luna decembrie 2011 nu mai este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca - societate cu mai mult de 21 de angajati BogdanH BogdanH Buna seara, Sotia munceste la o societate care are mai mult de 21 de angajati. Societatea exista de mai mult de 6 ani. Vazand ca la momentul de fata nu ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de unitate cf. legii dialogului social costa-1 costa-1 1. Ce risca un angajator care nu initiaza negocierea colectiva, in situatia in care reprezentantii salariatilor nu initiaza, la randul lor, negocierea ... (vezi toată discuția)