avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

-cum recuperez o carte de munca de la o societate care nu mia depus contractul de munca la itm ,nici cartea de munca nu a dat-o la scanat:stunned:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:09, 6 Septembrie 2012
simplu...daca nu mai sunteti angajat la acea firma ,solicitati le in scris inmanarea cartii de munca.
Depuneti o sesizare la ITM-ul in raza caruia are sediul social angajatorul dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am lucrat la negru la un fast-food , eu tot spuneam ... Tudor/Iosif Tudor/Iosif Buna ziua am lucrat la negru la un fast-food , eu tot spuneam la patron că vreau contract de muncă și spunea mereu mergem mâine și tot așa , mă pus să ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera cartea de munca de la o firma la care am lucrat acum 2 ani? roxy_marya roxy_marya acum 3 ani m-am angajat la o firma din bucuresti - x,aveam carte de munca de 2 ani.am incetat colaborarea cu acea firma dupa nici un an.de atunci adica de ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca de la societate stefan alexandru stefan alexandru -cum recuperez o carte de munca de la o societate care nu mia depus contractul de munca la itm ,nici cartea de munca nu a dat-o la scanat -am o sentinta ... (vezi toată discuția)