avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie din Italia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie din Italia

am si io o intrebare .. am un baietel de 8 ani si locuim in romania ,dar baietelul lam nascut in italia credeti ca ii pot face alocatie de stat ca este cetatean italian de origine roman va rog mult daca ma puteti lamuri
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 17:40, 7 Septembrie 2012
Daca nu ne spui detalli nu putem sa va rezolvam nimic. De obicei daca ai drept la alocatia de stat in Romania doar trebuie sa te duci la Primaria si sa cer alocatia, fiind copilul romane si parinti romani nu mai cer formular E 401. Daca sunt conditiile de aplicare norme comunitare (sotul lucreaza sau a lucrat, s.a.m.d. in Italia, sau dv)., si legiile de asigurare italiene va da drept sa aveti alocatia, puteti sa cer aceasta acolo. Intreba despre formulare E 401 su 411 si veti avea rezultate. Dar confirma situatia si ne bagam mai concret in problema real al dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama in italia ametist ametist Va rog daca poate cineva sa -mi dea ceva detalii si sfaturi in urmatoarea problema: - o mama tanara naste in Italia. Are buletin de identitate italian, are ... (vezi toată discuția)
Buna eu am o fetita care este nascuta in italia da e de cetatenie ... MIRA20 MIRA20 buna eu am o fetita care este nascuta in italia da e de cetatenie romna am facut cererea in romania pentru alocatie da vor o adeverinta de la statul italian da ... (vezi toată discuția)
Alocatie din italia. Imparatul Imparatul Mama lucreaza in Italia de vreo 4 ani de zile cu carte de munca si cu acte de identitate italiena. Copii sunt aici cu bunica lor, in Romania. Beneficiaza din ... (vezi toată discuția)