avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... post blocat administrator gradinita program prelungit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

post blocat administrator gradinita program prelungit

In urma demisiei administratorului gradinitei postul (jumatate de norma)s-a blocat si aprovizionarea cu alimentele necesare pregatirii hranei copiilor(activitate vitala) nu mai are cine sa o faca.
La gadinita exista un post tot cu jumatate de norma de spalatoreasa,activitate mai putin importanta, pe care functioneaza o persoana pensionata, care nu are studiile necesare pentru a fi administrator.
S-ar putea schimba statutul celor doua posturi intre ele, respectiv sa se deblocheze postul de administrator in dauna celui de spalatoreasa?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Post activ, blocat sau desfiintat? Radamante Radamante 1. Un anagajator bugetar are angajat o persoana pe postul de administrator de patrimoniu. 2. Persoana respectiva se pensioneaza, iar atributiile sale, ... (vezi toată discuția)
Rugãminte!!! silvia1000 silvia1000 Sunt angajată din anul 1995 ca bibliotecar studii medii, personal contractual, la o bibliotecă publică, fără statut juridic, deci care se subordoneaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ice21 ice21 As dori si eu un raspuns la problema mea. Am fost angajata prin concurs pe perioada determinata pe un post care necesita studii superioare. Titularul postului ... (vezi toată discuția)