avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... jigniri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

jigniri

am fost chemat cu nr privat de concubinul sotiei,care ma jignit si mia vorbit urat la telefon,am depus plangere la politie,as dori sa stiu ce-i poate face politia in acest caz.
Pentru jigniri si vorbit urat la telefon politia nu prea are ce sa-i faca din pacate.
am adus martor si pe sora mea a raspuns si ia o data la telefon din cele 13 ori care ma sunat, politia ia facut dosar si ia trimis la parchet mia zis ca trb sal audiese si pe el apoi vorbeste agent cu procurorul,e posibil tuate acestea
Finalitate nu va exista decat dqca veti deschide proces.civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda + actiune in instanță? Narcisa_ Narcisa_ O persoana a fost jignita, injurata, i s-a vorbit urat fara nici un motiv. Persoana jignita a facut reclamatie la politie, iar politia a aplicat amenda pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat de furt pe nedrept salut, am dat și eu de o problema la care nu m-am așteptat, ... Adrian 1989 Adrian 1989 Salut, am dat și eu de o problema la care nu m-am așteptat, încercând sa fac bine am ajuns sa fiu acuzat de furt, Soția mea a făcut un mic accident ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm cu amenintari batirsimona batirsimona acum o luna sotul meu a depus o reclamatie la itm unde a lucrat ia facut contract de munca fals el lucra de 2 luni si lui ia dat contract de anul trecut ca ... (vezi toată discuția)