avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat

Eu si sotia mea detinem un spatiu comercial si am facut un contract de comodat care poate fi reziliat doar cu acordul partilor si care mai are 5 ani de valabilitate . Recent sotia mea a dat divort de mine si divortul a devenit irevocabil. Ea si-a schimat numele revenind la cel de dinaintea casatoriei. Acel contract mai este valabil din cauza ca sotia nu mai are acelasi nume? Poate sa rezilieze contractul chiar daca eu nu sunt de acord?pe motiv ca nu mai are acelasi nume
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 22:30, 6 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Nu are legatura schimbarea numelui cu clauzele contractuale.
~ Conținut șters la cerere ~
Eu cred ca m-am exprimat foarte romaneste: actualizarea unor date, in speta schimbarea numelui unei persoane, nu are legatura cu modificarea clauzelor contractuale....cu valabilitatea contractului. Pot face oricand dovada ca mi-am schimbat numele, iar contractul este valabil, clauzele lui, durata, etc. etc. raman valabile.
Cand cumpar o casa pe un nume si daca imi schimb numele nu mai sunt proprietar al casei, sau trebuie sa schimb datale din contract ca sa-mi pot pastra dreptul de proprietate?
Modifica schimbarea numelui meu obiectul contractului, pret, etc. etc.valabilitatea contractului in speta?
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2012
ContSters259670, utilizator
si daca ea nu vrea sa incheie acel act aditional? contractul ramane valabil? poate sa declare la registrul comertului ca nu mai este valabil contractul si acestia sa-mi suspende functionarea magazinului?
de fapt ea vrea cu tot dinadinsul sa-mi inchida magazinul si ar fi in stare de orice

Alte discuții în legătură

Inregistrare numeleui dupa casatorie in contractul de munca analici analici Buna seara Doresc sa stiu ce trebuie facut pentru schimbarea numelui in contractul de munca in momentul in care o angajata isi schimba numele dupa casatorie (vezi toată discuția)
Schimbare nume catalin1983 catalin1983 Buna ziua as dori sa stiu catva pasi in schimbarea numelui,eu am 30 de ani parinti mei sunt divortati de mai bine de 10 ani eu am ramas cu numele tatalui si ... (vezi toată discuția)
Folosirea numelui abuziv iulianaurel iulianaurel sotia a parasit domiciliul(habar n-am unde e)...as putea deschide o actiune in instanta cu motivul:folosirea abuziva(fara acordul meu de a mai purta numele de ... (vezi toată discuția)