avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cerere
Discuție deschisă în Executare silită

cerere

Buna ziua.
Cererea adresata executorului judecatoresc pentru demararea executarii silite, asupra unor cheltuieli de judecata, nu este semnata de persoana indreptatita sa ceara acest lucru. Cererea, tehnoredactata, apare ca fiind facuta de catre partea din litigiu, dar semnatura nu ii apartine si nici nu se mentioneaza daca este imputernicita o alta persoana sa o semneze in lipsa petentului. Ce ma sfatuiti sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Lucian Budacov , Avocat 13:54, 6 Septembrie 2012
Faceti contestatie la executare si, eventual, va puteti inscrie in fals cu privire la semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec notificata (executata) adrianaadriana adrianaadriana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema grava pe care o am . In anul 2010 i-am facut concubinul meu drep de semnatura in banca . In vara anului ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am primit o decizie de la un executor judecatoresc prin care mi se spunea ca a inceput executarea silita impotriva mea. Eu sunt din Ploiesti dar am ... (vezi toată discuția)
Fals in acte mihaela_c_l mihaela_c_l Buna ziua. Luni am primit o comunicare de la un birou de executor judiciar conform careia cumnatul meu – fratele sotului – a introdus o cerere de ... (vezi toată discuția)