avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

am o taraba legume fructe pe piata lucrez pe firma neplatitoare de tva eu sunt asociat si sotia mea este patron administrator nu avem angajati deloc vand eu si sotia mea are ceva sau este obligatoriu sa ne angajam la noi la firma?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:37, 9 Septembrie 2012
As spune ca da,doar...cine vinde?
Care este forma de organizare a afacerii: persoana fizica autorizata (P.F.A.), intreprindere individuala (I.I.), intreprindere familiala (I.F.) sau societate comerciala (S.C.)? In functie de aceasta puteti vinde fara a fi salariati sau nu.
suntem societate comerciala eu merg dupa marfa si sotia vinde
Daca sunteti amandoi asociati si administratori ai societatii comerciale nu sunteti obligati sa incheiati si contracte individuale de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala recoba recoba intreprinderea individuala are o limita in privinta numarului de angajati sau a cifrei de afaceri? Ea poate fi transformata in societate comerciala ? (vezi toată discuția)
Firme seca-tec seca-tec ce este mai avantajos un i.i sau srl care ar fi avantajele pentru una si dezavantajele pentru cealalta sunt nehotarit pentruca nu am gasit prea multe ... (vezi toată discuția)
Srl, pfa, af pentru studenti debves debves Buna ziua.Sunt studenta,incep anul 2 acum in octombrie,am sub 30 de ani si doresc sa infiintez o firma,af sau pfa cu ajutorul careia,atat eu cat si sotul meu ... (vezi toată discuția)