avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare paleti folositi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare paleti folositi

Va rog sa-mi spuneti daca vanzarea de paleti folositi se poate considera o vanzare de marfa sau deseuri , tva se inregistreaza la taxare inversa ?
Ce declaratii se intocmesc , se platesc taxe speciale , trebuie un anume caen ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila pt.deseuri kosamaria kosamaria Buna ziua! Am o factura storno pt. deseuri(baterii auto)in valoare de - 23,63 lei,respectiv 0,70lei taxa de mediu,total valoare= -22, 93 lei Inregistrex taxa ... (vezi toată discuția)
Facturare lemn de foc mariocos mariocos buna ziua, va rog daca este posibil sa-mi dati un raspuns mai detaliat . sunt o intreprindere individuala si am posibilitatea sa fac export de lemn de foc ... (vezi toată discuția)