avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot fi condamnat la o pedeapsa cu executare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot fi condamnat la o pedeapsa cu executare?

As avea si eu nevoie de un sfat. Am condus de 2 ori fara permis, prima data am primit o amenda administrativa, a 2-a oara am fost trimis in judecata. Luna viitoare o sa am proces, exista sanse sa primesc pedeapsa cu executare ?! Va rog sa mi raspundeti. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 21:41, 6 Septembrie 2012
Cred ca din pacate pentru tine ai sanse sa primesti o pedeapsa de inchisoare cu executare.
Incearca sa gasesti un avocat bun si roaga-te la Dumnezeu sa scapi.
Nu as exclude pedeapsa cu executare, dar probabilitatea mai mare este sa obtineti o pedeapsa cu suspendare.
Depinde foarte mult de declaratiile pe care le-ati dat si pe probele pe care le veti administra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal ionutdaniel ionutdaniel am condus sub influenta alcoolului adik mia iesit in alcooltest 1,20: si ma vut numerele expirate de altfel si permisul imi era suspendat ,am intrat cu ... (vezi toată discuția)
0,87 la volan Chisalita Chisalita Ce se poate intampla daca am fost prins fara antecedente penale fara amenzi nu mam opus la nimic (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati ! Unknown25 Unknown25 Sotul meu are 2 dosare penale pt furt calificat dar unul dintre ele va fi solutionat asteapta pedeapsa,persoana respectiva de la care a furat a fost de acord ... (vezi toată discuția)