avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA AUTO/POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA AUTO/POLUARE

Buna seara!
Vreau sa-mi cumpar o masina din Germania si as dori sa dau statul in judecata fara sa mai platesc aceasta taxa! Pot circula cu masina in tot acest timp? si daca da, va rog mult sa-mi scrieti legea sau unde ma pot interesa! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 20:13, 6 Septembrie 2012
Veti putea circula 3 luni cu numere temporare (atatea elibereaza Politia). Dupa aceea, in anumite zone ale tarii, se mai emit ordonante presedintiale care permit eliberarea de numere temporare pana la solutionarea dosarului, insa in doar in situatii temeinic motivate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii pentru autovehicule barbone_2006 barbone_2006 Buna ziua. Am cumparat un autoturism adus din Belgia pt care taxa de poluare ar fi de \"numai\" 6000 de euro. M-am hotarat sa dau statul in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala - inmatriculare auto marry_01 marry_01 AM DEPUS O ORDONANTA PRESEDENTIALA PENTRU A-MI PRELUNGI NUMERELE PROVIZORI LA MASINA PANA LA JUDECAREA CAUZEI. AM DEPUS-O LA JUDECATORIE LUNA ACEASTA ADICA ... (vezi toată discuția)