Doresc sa cumpar o parcela de pamant de la cineva. Cand i-am cerut actele de vanzare-cumparare mi-a aratat un antecontract de cumparare cu proprietarul anterior, in care se spunea ca acesta a primit banii, dar actul propriu-zis de il vor incheia in august 2013.
L-am intrebat pe proprietar de ce nu a facut actul si a motivat ca trebuie sa plateasca o suma mare de bani (3000 lei) - un fel de taxa.
Este ok daca cumpar?
Trebuie ca mai intai persoana cu care ati discutat sa devina proprietarul parcelei respective si apoi puteti cumpara de la el.
Nu dati nici un ban pana nu semnati contractul de vanzare cumparare la notar.
Repet contract de vanzare cumparare si nu alte variante depromisiuni de vanzare.
Cand i-am cerut actele de vanzare-cumparare mi-a aratat un antecontract de cumparare cu proprietarul anterior, in care se spunea ca acesta a primit banii, dar actul propriu-zis de il vor incheia in august 2013.
De ce nu luati legatura cu proprietarul anterior , si impreuna cu actualul vanzator faceti actul de VC cu acesta, pentru ca este un singur act de VC nu doua, poate mai are de dat bani...se descurca ei.
Cumparare apartament
sofrana
Buna seara,as avea rugamintea sa ma ajutati cu un sfat{doresc sa cumpar un ap.de la persoana fizica.Persoana vrea un avans din care sa-si plateasca ipoteca pe ... (vezi toată discuția)