avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... RDS-RCS inchidere ... Problema again...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

RDS-RCS inchidere ... Problema again...

am facut anu trecut abonament la RDS satelit ...si cum stiti si voi au scos din grila de programe Antena 1,2,3...etc si vreau sa stiu daca se poate inchide din cauza asta ???
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:59, 17 Aprilie 2013
Daca in grila de programe figureaza antena 1,2 si 3, atunci dumneavoastra puteti denunta contractul unilateral pentru nerespectarea unor clauze .
în statul de ”drept” se poate petrece orice.Boala aceasta cu ”. . . grila de programe Antena 1,2,3...” a cuprins și Italia, Spania etc.
1) Revedeți condițiile din Contractul cu societatea;
2) Depuneți o Plângere la Comisariatul Județean pt. Protecția Consumatorului (pt. cei din provincie).
3) este un ABUZ grosolan al respectivei societăți (dacă în contract NU SUNT STIPULATE clar ce și cum . . .).
problema e ca in contractu lor de ..... beep.... cica isi rezerva dreptu de a modifica grila de programe...etc :|
”isi rezerva dreptu de a modifica grila de programe...etc :|”,
Mda, unde-i lege, nu-i tocmeală! Semnarea unui contract conform condițiilor legale impuse acolo părților, reprezintă actul de voință al părților și NU poate face nimeni nimic împotriva lui. Iată, unde duce lipsa de concurență și abuzul stipulat viclean și cu multă dibăcie în conținutul acelui contract cu acea societate.

deci pana la mai pot face ceva?? pot inchide ?? fara clauze ....etc platiri ...etc??

Alte discuții în legătură

Inchidere abonament telefonie iust79 iust79 Imi cer scuze daca am postat in rubrica gresita, dar nu imi dau seama unde sa incadrez subiectul. Problema este urmatoarea: am avut un abonament la o firma de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma cablu tv mikeleconstruct mikeleconstruct Buna ziua! Ma numesc Mihai si as vrea sa stiu ce pot face in legatura cu un abonament semnat cu aceasta companie de televiziune care au scos din grila anumite ... (vezi toată discuția)
Incetare contract abonament tv andrreeaaa andrreeaaa Buna! In luna iunie am fost sa platesc abonamentul TV si am mentionat ca doresc inchiderea acestuia. Doamna mi-a spus ca abia in luna iulie expira ... (vezi toată discuția)