avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea mamelor - contract de munca pe 2 ore
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea mamelor - contract de munca pe 2 ore

Buna ziua,

Va rog daca ma poate ajuta cineva. Am un contract de munca pe 2 ore cu functia de director agentie in turism. Am mai avut un loc de munca pe 8 ore insa s-a desfiintat agentia si am ramas doar cu cel de 2 ore. As vrea sa stiu daca am dreptul la aceasta indemnizatie pentru mame.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:19, 20 Ianuarie 2009
Va rog ca mai intai sa cautati daca s-a mai raspuns la intrebarea dvs, in cazul de fata exista deja si topicuri si chiar articole pe aceasta tema:

www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

[ link extern ]
Buna,
din cate stiu eu ai dreptul la indemnizatia de 85%calculata direct proportional cu veniturile tale. In cazul acesta angajatorul iti va plati personal indemnizatia, deci nu ti-i mai da statul de la Fondul National de Asigurare.
Citeste OUG 96/2003
Bafta, sper sa te ajute
Multumesc frumos.
grecuanamaria a scris:
Buna,
din cate stiu eu ai dreptul la indemnizatia de 85%calculata direct proportional cu veniturile tale. In cazul acesta angajatorul iti va plati personal indemnizatia, deci nu ti-i mai da statul de la Fondul National de Asigurare.
Citeste OUG 96/2003

OUG 96/2003 priveste protectia maternitatii la locul de munca, actul aplicabil indemnizatiei este OUG 148/2005. Urmariti linkurile indicate deja, discutia de fata este superflua si contrara regulamentului de postare.

Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2009
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatele si indemnizatia pentru cresterea copilului de pana la 2 ani ??? coke coke La noi nu s-a lamurit inca problema indemnizatiei pentru cresterea copilului? Inca mai exista acel plafon maxim de 1350 lei indiferent de cotizatiile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului aureliana aureliana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea:Mi-am incetat activitatea la fostul loc de munca in data de 14.07.2008, iar in prezent lucrez la noul loc de munca din ... (vezi toată discuția)
Maternitate silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu demersurile necesare care trebuiesc facute de angajator pentru o salariata cu sarcina de 14 saptamani, pentru modificarea ... (vezi toată discuția)