avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia pentru cresterea copilului

Buna ziua,
Situatia mea este urmatoarea:Mi-am incetat activitatea la fostul loc de munca in data de 14.07.2008, iar in prezent lucrez la noul loc de munca din data de 16.07.2008. Sunt insarcinata in luna a 3-ia, iar nasterea va avea loc probabil in data de 19.07.2009.
Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului in situatia asta, si tin sa mentionez ca din data de 01.10.2008 sunt angajata cu 2 ore la actualul loc de munca.
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 15:03, 20 Ianuarie 2009
Va rog ca mai intai sa cautati daca s-a mai raspuns la intrebarea dvs, in cazul de fata exista deja si topicuri si chiar articole pe aceasta tema:

www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea mamelor - contract de munca pe 2 ore ada2113 ada2113 Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva. Am un contract de munca pe 2 ore cu functia de director agentie in turism. Am mai avut un loc de munca pe 8 ... (vezi toată discuția)
Ref reincadrare dupa cic thea74 thea74 Buna ziua am rugamintea de a mi se raspunde si mie la urmatoarea situatie: pe data de 16.07.2008 am nascut un baietel, contractul de munca mi a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc Cristina.criss Cristina.criss Buna ziua, am o fetita de 8 luni de zile pe care am nascut-o in BELGIA iar intre timp am venit cu ea in tara. La momentul nasteri eu eram in proces de divort ... (vezi toată discuția)