avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare destinatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare destinatie

Buna ziua
-va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari ,as vrea sa deschid un salon de coafura-cosmetica ca punct de lucru pentru sotie,langa casa particulara am un garaj care pe planul casei figureaza ca parcare acoperita pe care as vrea sa-l inchid si sa amenajez si sotia sa poata lucra ca PFA.
-de ce acte am nevoie? si care sunt etapele de parcurs? Cu stima Daniel
Cel mai recent răspuns: leand , utilizator 21:11, 20 Ianuarie 2009
Sa le luam pe etape.
Ca sa faceti modificari "parcarii acoperite" aveti nevoie de "Autorizatie de construire" conform legii 50/1991.
Ca PFA nu poate fuctiona deoarece cele existente au termen de grati aprilie 2009 pentru a fi transformate sau radiate. Puteti opta pentru "intreprindere individuala".
Multumesc

-care ar fii solutia mai buna intreprindere individuala sau srl avand in vedere inchirierea unui post de coafor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize pfa cosmetica mihai822 mihai822 Buna ziua, Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un ... (vezi toată discuția)
Autorizatii mioara24 mioara24 cine imi poate spune de ce autorizatii am nevoie ptr deschiderea unui coafor (vezi toată discuția)
Pfa radiata fara notificare de la orc OvidiuM OvidiuM Buna, M-am trezit cu o recomandata de la finante, prin care eram chemat sa-mi reglementez situatia, deoarece ORC'ul mi-a radiat PFA'ul :) In urma ... (vezi toată discuția)