avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită exeutare silita
Discuție deschisă în Executare silită

exeutare silita

cate licitatii pot fi facute la executorul judecatoresc si cu cat se diminueaza suma apartamentului stabilita de expert?
Cel mai recent răspuns: BEJ Sahlian , Executor judecatoresc 18:29, 7 Septembrie 2012
Un proce verbal de adjudecare ca urmare al unei licitatii are acelasi regim juridic chiar daca licitatia este efectuata de un lichidator sau de un executor judecatoresc.
:offtopic:Repet, subiectul va depaseste! habar nu aveti despre ce vorbiti. Obligativitatea incheierii unui contract de vanzare cumparare este prevazuta dor in cazul licitatiilor organizate de lichidator in baza Legii 85/2006. Nu inventati altceva.
Imi permit sa va sfatuiesc sa evitati subiectele care va depasesc competenta!
in cazul in care nu ai citit regulamentul acestui site nu ai calitatea de a interzice nimic nimanui.
Ti-ai expus parerea, ai argumentat-o cum ati crezut de cuvinta, limiteazati postrarea la subiect.
Jocandi causa nu stiu de ce nu pot aplauda sau recomanda.
Dna. adelaida nu cred ca ar fi trebuit sa fiti atat de categorica atunci cand ati spus ca sunteti practician in insolventa si stiti ce afirmati. Procedura de vanzare la licitatie publica prevazuta de codul de procedura este total diferita de cea la insolventa iar raspunsurile lui Jocandi causa sunt simple, corecte si la subiect.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2012
BEJ Sahlian , Executor judecatoresc
Pentru ca m-am lovit de acesta situatie chiar in cazul unei vanzari efectuate de un executor judecatoresc. Daca exista pe undeva in Romania posibilitatea de intabulare doar in baza procesului verbal de adjudecare al executorului judecatoresc personal ma bucur.

Alte discuții în legătură

Partaj vanzare la licitatie- adjudecare de catre unul din coproprietari ? kukuk kukuk suntem 2 coproprietari spre finalul procesului de partaj judiciar,urmeaza vanzarea imobilului de catre executorul judecatoresc,intrebarea e daca la licitatie ... (vezi toată discuția)
Actul de adjudecare ionica99 ionica99 Am participat de curand la o licitatie pentru un apartament care a fost scos la licitatie pentru neplata datoriilor catre asociatia de proprietari in urma unei ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de adjudecare in ncc da dreptul la executor sa evacueze fara proces? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Exista text de lege care sa ii confere acest drept executorului judecatoresc? Ipoteza este ca dupa adjudecare fostii proprietari nu vor sa paraseasca imobilul ... (vezi toată discuția)