avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... legea invatamantului? - finantarea studiilor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

legea invatamantului? - finantarea studiilor

Buna seara!Stiti cumva daca exista in legea invatamantului stipulat faptul ca o persoana nu poate urma concomitent 2 cursuri subventionate de la bugetul de stat?Spre exempul un master la buget si un curs de 3 luni necesar pentru pregatirea profesionala.
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 22:32, 7 Septembrie 2012
Parerea mea e ca este posibil. Atata vreme cat sunt forme diferite de invatamant, este in regula. Nu poti urma doua forme similare finantate de la buget, adica ai dreptul la o singura licenta, master, doctorat finantate de la buget. Celelalte le finantati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de master la buget daca am avut licenta la buget, studii de lunga durata? simona.maria simona.maria Buna ziua, daca am studii universitare de lunga durata efectuate la buget (4 ani 2002-2006), mai pot beneficia de master la buget. In legea invatamantului ... (vezi toată discuția)
Admitere doctorat madalintr madalintr Buna ziua! Va rog, daca puteti, sa ma ajutati cuc ateva informatii. Sunt dublu licentiat, am urmat cursurile unei facultati de 3 ani, respectiv ale uneia de 4 ... (vezi toată discuția)
Somaj si masterat la zi calisto calisto Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca se poate ca in acelasi timp sa beneficiezi de indemnizatia de somaj si sa frecventezi la zi cursuri de masterat ... (vezi toată discuția)