avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pot beneficia de master la buget daca am avut licenta ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pot beneficia de master la buget daca am avut licenta la buget, studii de lunga durata?

Buna ziua, daca am studii universitare de lunga durata efectuate la buget (4 ani 2002-2006), mai pot beneficia de master la buget. In legea invatamantului spune la art 142 aliniatul 6 ca am dreptul la o licenta, un master si un doctorat subventionat. De la facultate mi s-a spus ca nu am dreptul la buget. Ce sa cred?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan7912 , utilizator 15:37, 12 Septembrie 2017
Da. Nu mai puteți beneficia de un loc subventionat la o facultate pe ciclul de licenta, in schimb. La masterat este posibil, dacă nu ati mai urmat alte cursuri de masterat pe loc subventionat de la bugetul de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art 142 legea 1/2011 girta_angelica girta_angelica Buna ziua! Am absolvit in 2010 o facultate (3 ani) astfel: - primul an cu taxa; ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre studii superioare si ssd cocuta1973 cocuta1973 Buna ziua, As dori si eu parerea dumneavoastra cu privire la diferenta dintre studiile superioare si SSD (studii scurta durata). Se face cumva vreo referire ... (vezi toată discuția)
Facultate la buget Cristinacristina2019 Cristinacristina2019 Buna ziua! Doresc sa achit contravaloarea unui semestru la o facultate de stat. Am fost admisa la buget acum 5 ani, dupa 3 luni am inghetat anul. In vara vreau ... (vezi toată discuția)