Presedintele asociatiei din care fac parte nu respecta legea 230 dar mai tare ma deranjeaza ca refuza sa respecte ce am decis noi proprietarii demult privind un regulament de ordine interioara in vigoare.
In afara de a fi schimbat, va rog, ce se poate face pentru a fi obligat de lege sa respecte regulamentul de ordine interioara al asociatiei?
Mentionez ca oamenii din bloc sunt indiferenti si nu vin la sedinte deci nici acum nu ii vad montindu-se impotriva lui, le e si lehamite, prefera, ca toti romanii, sa stea deoparte.
Insa eu nu pot.
Va rog ajutor cu un sfat bun.
Multumesc.
Daca apreciati ca detineti dovezi temeinice care sa probeze nerespectarea normelor in vigoare si ROI. iar la nivelul asociatiei de proprietari va confruntati cu dezinteres din partea proprietarilor,
sesizati oficial serviciul specializat din primarie
Da,sunt numeroase situatii de presedinte de asociatie sanctionati pentru neindeplinirea obligatiilor si incalcarea normelor in vigoare
Sunt numeroase cazuri in care persoane care au detinut responsabilitatea de presedinte de asociatie de proprietari,urmare a confirmarii incalcari normelor in vigoare ,datorita prejudiciului material probat au fost trimisi in judecata,impotriva acestora pronuntandu-se hotarari care au obligat la plata prejudiciului si chiar sanctiune privativa de libertate
Pina la sactiunea primariei (care nu stiu daca va fi, cred ca au pile pe acolo...) gluma se ingroasa. Presedintele cu administratorul cheltuie din banii nostri sume mari fara a avea decizii de AG sau nici macar de comitet, multi bani, pe diferite schimbari in bloc si ele la fel de neaprobate de nimeni.
Ce e de facut? Politia poate interveni? E un fel de furt din buzunarul nostru, nici macar nu vor sa dea vreo explicatie, au un tupeu nebun, nu va vine sa credeti ce se intampla.
Cum sa procedam?
kuriaky
La adunarea generala reconvocata a membrilor asociatiei de locatari, am dorit demiterea actualului presedinte al asociatiei. Acesta nu vrea sa demisioneze ... (vezi toată discuția)