avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj bunuri comune
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj bunuri comune

Sunt data in judecata de fostul concubin ptr. partaj.Eu sunt in strainatate si nu am cum sa ma prezint la proces (din cauza serviciului).As dori sa stiu daca pot cere o aminare si cat timp.Va multumesc

Amanare puteti cere dar pentru motive intemeiate, dar numai o singura data.
Daca se va acorda amanarea, va fi pentru cel mult 1 termen, adica 4 saptamani cel mult!!!

Daca nu va puteti prezenta la proces, este bine sa angajati un avocat care sa va reprezinte (adica se va prezenta el in locul dvs. la proces, fara a fi necesar sa va mai deplasati in tara).

Daca nu va prezentati, procesul se va judeca si in lipsa dvs. ... ceea ce nu prea ar fi bine ! :blush2:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la acordarea unui nou termen de judecata? acuezii acuezii Buna ziua.Am dreptul sa cer o amanare ptr proces,am tocmai la suprem,nu am avocat daia doresc sa aman. (vezi toată discuția)
Sunt citat ca martor , dar nu sunt in tara ... Flavyadina Flavyadina Buna seara , acum 8 luni am fost citat ca martor la un proces . M-am prezentat la un proces dar s-a amanat , de atunci nu am fost in tara si nu am mai putut sa ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la interogatoriu ralu_k79 ralu_k79 Buna ziua,sunt chemata in Instanta pt a 3a oara de catre fostul concubin,deoarece solicita exercitarea autoritatii parintesti in comun,cu toate ca,in 2010 mi-a ... (vezi toată discuția)