avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Salut. Maine am termen pentru judecata la un proces de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Salut. Maine am termen pentru judecata la un proces de delapidare. ...

Salut. Maine am termen pentru judecata la un proces de delapidare. Din păcate, am întrat în colaps cu banii din cauza tatălui meu, care este bolnav, și a suferit 1 operație și nu mai am banii achitării acestei prejudiciu. Adia 3500 lei, lucrez în prezent în deplasare în tara și sunt plecat la Satu Mare, procesul fiind la Buzău. Dacă de data aceasta nu ma pot prezenta din cauza acestui aspect, se poate judeca în lipsa sau rechemarea din nou pentru ședința. Specific și faptul dacă pentru achitare as putea fi executat silit, și ce pedepse pot primi, dacă lucrez și dovedesc ca m am reabilitat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:33, 4 Octombrie 2021
Daca nu va prezentati la proces, riscati o pedeapsa in regim de detentie.
Deoarece sunt cu munca plecat și nu ma pot prezenta?! Nici dacă cer amânarea ședinței

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu va prezentati la proces, riscati o pedeapsa in regim de detentie.

Daca aveti un motiv intemeiat solicitati amanarea cauzei si acordarea unui termen.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Ajutați ma va rog cum as putea face asta pana mâine. Sunt la Satu Mare cu serviciul iar termenul este mâine la Buzău, unde și cum pot proceda pana mâine sa fac asta va rog din suflet

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca aveti un motiv intemeiat solicitati amanarea cauzei si acordarea unui termen.

Angajati urgent avocat si se va descurca acesta.
In caz contrar situatia este extrem de complicata.
Pe judecatori nu ii intereseaza ca lucrati si este risc ridicat sa va judece in lipsa si sa va treziti cu o condamnare cu executare.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare cauza in vederea administrarii probatoriului incredintat czs czs Buna ziua Ce inseamna Amanare cauza in vederea administrarii probatoriului incuviintat? In proces penal Am calitate de inculpat in dosar dar nu am fost ... (vezi toată discuția)
Cerere judecare lipsa Claudiu dimbu Claudiu dimbu Buna ziua, sunt inculpat intrun dosar penal de conducere cu permisul suspendat, dar nu ma pot prezenta la termen pentru ca sunt plecat din tara la munca. Cum ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat - al 11-lea termen oltul oltul proces penal cu doi inculpati....11-lea termen...pot sa cer amanare pt angajare avocat? (eu inca nu am cerut amanare pt angajare avocat,nici nu am fost prezent ... (vezi toată discuția)