avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere judecare lipsa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere judecare lipsa

Buna ziua, sunt inculpat intrun dosar penal de conducere cu permisul suspendat, dar nu ma pot prezenta la termen pentru ca sunt plecat din tara la munca. Cum fac o cerere de judecare in lipsa
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:29, 5 August 2021
Daca nu va prezentati, riscati o pedeapsa in regim de detentie. Angajati-va avocat care sa va reprezinte in fata instantei si discutati cu el ce variante aveti.
Da, pentru a nu risca sa ajungeți după gratii ar trebui sa va angajati avocat și acesta o sa se descurce conform legii ca sa va protejeze drepturile și interesele în instanță în funcție de situația concreta.

Cererea de judecare în lipsa se uziteaza în procesul civil și nu în procesul penal.
Ultima modificare: Joi, 5 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut. maine am termen pentru judecata la un proces de delapidare. ... Sorin19898 Sorin19898 Salut. Maine am termen pentru judecata la un proces de delapidare. Din păcate, am întrat în colaps cu banii din cauza tatălui meu, care este bolnav, și a ... (vezi toată discuția)
Amanare cauza in vederea administrarii probatoriului incredintat czs czs Buna ziua Ce inseamna Amanare cauza in vederea administrarii probatoriului incuviintat? In proces penal Am calitate de inculpat in dosar dar nu am fost ... (vezi toată discuția)
Conducerea unui vehicul fara permis auto Vonder Vonder Buna seara! Mi s a deschis un dosar penal la judecatoria sect 3 ,pt conducerea unui vehicul fara permis de conducere.Nu sunt in tara,am plecat de cateva luni ... (vezi toată discuția)