avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducerea unui vehicul fara permis auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducerea unui vehicul fara permis auto

Buna seara! Mi s a deschis un dosar penal la judecatoria sect 3 ,pt conducerea unui vehicul fara permis de conducere.Nu sunt in tara,am plecat de cateva luni si locul de munca nu imi permite deplasarea la infatisarile stabilite de instanta.am vazut pe portal ca ultima data a fost amanata cauza pt lipsa nejustificata a inculpatului.ce trebuie sa fac? Ma afecteaza mai mult ca nu ma prezint la proces ? Va multumesc
Angajati urgent avocat ca sa faca tot posibilul sa va obtina o pedeapsă cu suspendare.
Nu este ceva complicat pentru un avocat.
Daca nu va prezentati, riscati condamnarea la o pedeapsa in regim de detentie.
Angajati-va aparator si discutati cu el ce trebuie sa faceti.
Ultima modificare: Luni, 17 Decembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut. maine am termen pentru judecata la un proces de delapidare. ... Sorin19898 Sorin19898 Salut. Maine am termen pentru judecata la un proces de delapidare. Din păcate, am întrat în colaps cu banii din cauza tatălui meu, care este bolnav, și a ... (vezi toată discuția)
Amanare cauza in vederea administrarii probatoriului incredintat czs czs Buna ziua Ce inseamna Amanare cauza in vederea administrarii probatoriului incuviintat? In proces penal Am calitate de inculpat in dosar dar nu am fost ... (vezi toată discuția)
Cerere judecare lipsa Claudiu dimbu Claudiu dimbu Buna ziua, sunt inculpat intrun dosar penal de conducere cu permisul suspendat, dar nu ma pot prezenta la termen pentru ca sunt plecat din tara la munca. Cum ... (vezi toată discuția)