Ce inseamna Amanare cauza in vederea administrarii probatoriului incuviintat?
In proces penal
Am calitate de inculpat in dosar dar nu am fost nici macar audiat de procuror,nu m-am prezentat la nici un termen,fiind plecat din tara de 8 ani
Inseamna ca se vor administra probele solicitate, audieri, expertize, etc
Daca nu va prezentati riscati condamnarea la o pedeapsa in regim de detentie.
Daca nu ati fost niciodata audiat si nu ati fost citat cum de stiti de proces?
De regula, cei judecati in lipsa ajung la pedeapsa cu executare.
Depinde insa si despre ce infractiune este vorba deoarece sunt si cazuri in care oricum se ajunge la o pedeapsa cu executare daca persoana este vinovata.
Daca nu este o infractiune grava ar fi bine sa angajati avocat ca sa va obtina o pedeapsa cu suspendare dar ar fi bine sa va grabiti deoarece avocatul trebuie sa aiba si timp sa gandeasca apararea si sa discute cu clientul.
Am fost audiat la Politie in 2012 ianuarie.Plangerea s-a facut in dec 2011.Am locuit in Ro pana in toamna lui 2012.Procurorul a dat solutie de netrimitere in judecata,partea vatamata a atacat decizia si judecatorul a admis cererea si a desfiintat solutia procurorului.dupa 7 ani.Este vb de fals in inscrisuri si delapidare pt fapta in 2011.Stiu de proces pt ca urmaresc pe portalul instantelor.Urmaresc si ma minunez de asa zisa justitie din Ro.Multumesc
În acest caz ar fi bine sa va apărați prin avocat ca sa incercati sa evitați o pedeapsă cu executare.
Si o parte din prejudiciu ar fi bine sa acoperiți.