In decembrie anul trecut am impreumutat o suma de bani, mai exact 120 de milioane vechi. Initial am fost prieteni insa cand a vazut ca in ultima vreme imi merge rau cu banii a devenit agresiv in a-si recupera banii. Tin sa precizez ca in momentul in care am luat banii am lasat ca garantie cartea masinii mamei mele si a 2-a cheie. timp de 7 luni i-am platit un comision la bani, 6% din suma, adica 720 de ron pe luna.
Din iulie nu am mai reusit sa ii platesc pentru ca am avut mari probleme cu banii, insa i-am mai trimis in luna august 500 ron. Acum el face amenintari si presiuni si sunt terorizata, desi i-am zis ca din octombrie ii voi da cate 1000 ron pe luna pana ne scadem de datorie, adica 12 luni. El nu mai vrea sa astepte si ma ameninta cu tot felul de lucruri. Cel mai frica imi este pentru mama care nu are nici o vina in toata povestea asta. Ce ar trebui sa fac in acest sens? Va multumesc!
citesc in fiecare seara fel si fel de oameni care vor sfaturi pentru escrocheriile pe care le fac,sa va fie rusine,legea in romania se aplica cum vrea cineva nu cum e corect
Amenintare cu moartea
care
Buna!
Am si eu o problema. Mama mea a avut o relatie de cateva luni cu un tip(mentionez ca mama lucreaza inafara si astfel s-au cunoscut; el este de asemenea ... (vezi toată discuția)