avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere Preschimbare a termenului de judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere Preschimbare a termenului de judecata

Buna Ziua,
Am depus o cerere de chemare in judecata si ca termen de judecare 21.06.2013 (pentru neplata drepturilor banesti cam absurd) am depus o cerere de Preschimbare a termenului de judecata care ar fi sansele sa se schimbe acest termen. Mentionez ca in cerere am specificat doar ca nu mai detin alte surse de venit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2012
alexandru84, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 13 Septembrie 2012
ati fi putut insera art 6 din CEDO in sensul solutionari cauzei intr-un termen rezonabil cu atat mai mult cat dvs nu ma aveti nici un venit.
Sunt sanse sa se preschmbe termenul de judecata ...
Buna ziua termenul de judecata s-a schimbat pentru data de 21sept 2012 incurajator.
La ce trebuie sa ma astept, procesul este pe fond
Va puteti astepta la mai multe aspecte .. amanrea judecatii, incuviintarea probelor de catre instanta de judecata , iar in cazul in care nu se solicita admnistrarea probelor se poate trece la solutionarea acestuia ...etc.
Se poate termina procesul pedata de 21 sept 2012? Daca parata nu vine la termen ce se intampla?

Alte discuții în legătură

Cerere de preschimbare termen de judecata ContSters73633 ContSters73633 Buna ziua, In luna noiembrie 2012, am dat firma in judecata pentru conflict de munca, deoarece au emis o decizie pe care nu am semnat-o si au atatat-o celor ... (vezi toată discuția)
Termen litigiu de munca dupa suspendare art.155 lione402 lione402 daca am depus cerere de repunere pe rol si precizare pretentii pe data de 10.04.2013 nu trebuia sa am termen , litigiile se judeca cu celeritate?, multumesc (vezi toată discuția)
Cerere de schimbare a termenului norisorpufos norisorpufos Buna tuturor! Am nevoie de putin ajutor. Am intentat un proces de divort, termenul este abia peste 7 luni. Insa , eu sunt deja intr-o relatie si prietena ... (vezi toată discuția)