avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

sunt in pragul unui divort eu lucrez in strainatate am salariul de 1000 ron plus diurna dar fara contract am rata in banca inca 5 ani va rog daca se poate parerea unui expert cum ar fi solutiile legale pentru a divorta fara proces lung avem si doi copii care vor ramane in grija sotiei si care ar fi pensia alimentara si in legatura cu rata bancara cum se procedeaza
Cel mai recent răspuns: Andra Denise Dinca , Avocat 18:20, 8 Septembrie 2012
Apelati la un avocat in vederea redactarii cererii de divort si a reprezentarii dumneavoastra, adaugand in cuprinsul cererii si faptul ca, sunteti de acord cu stabilirea domiciliului minorilor la mama, urmand ca instanta sa stabileasca o pensie alimentara de o treime din venitul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, incredintare copil, pensie alimentara diana_ungureanu diana_ungureanu Buna ziua. Ma aflu in situatia de a cere ajutorul dumneavoastra. Sunt casatorita de 7 ani, dar in fapt suntem despartiti de 2 ani. Avem un copil minor in ... (vezi toată discuția)
Am o verisoara,este in grecia cetatean roman si vrea sa divorteze ponturi ponturi am o verisoara plecata in grecia,cetatean roman,vrea sa divorteze.intrebarile mele sunt.... ea are un copil minor,si sotul de care vrea sa divorteze este cand ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de abandon de familie claudiu1706 claudiu1706 Buna ziua! In urma procesului de divort s-a stabilit o pensie alimentara in suma de1000 ron/luna si custodie comuna cu domiciliul copilului la mama. Am ... (vezi toată discuția)