avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Eu cu fosta mea sotie am divorțat acum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Eu cu fosta mea sotie am divorțat acum aproximativ ...

Buna ziua
Eu cu fosta mea sotie am divorțat acum aproximativ 2 ani. Custodia este comuna la cei doi copii minori,un baiat de 1 an si 10 luni si o fata de 9 ani. Domiciliul il au la mama sa.In data de 3 ianuarie mama sa a plecat la munca in strainatate si a lasat copii cu mama acesteia.In data de 10 ianuarie copii au stat la mine pana in data de 23 ianuarie. Au stat 2 saptamani la mine si 2 saptamani la mama acesteia. In legatura cu pensia alimentara. Ce ar trebui sa fac? Ii dau pensia alimentara? pe luna aceasta? Specific ca pensie alimentara este de 1000 de lei. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:22, 24 Ianuarie 2025
Pensia se plateste asa cum s-a stabilit. Dvs aveti doar 3000 de lei net de platiti doar 1000 de lei pt 2 copii?
Dacă vreți sa se stabilească altfel , va adresati instantei. Pana atunci, platiti asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara pfa NichitaS NichitaS Bună ziua! Situația este următoarea: Am divorțat acum mai bine de un an, la notar, de soția mea cu care am 2 copii. Deși mi-aș fi dorit să ... (vezi toată discuția)
Custodie copil din concubinaj Elena Florina Rata Elena Florina Rata Buna ziua ,mă numesc Elena și am un copil de 8 anișori și un pic care e in grija părinților mei ...eu sunt plecata la munca in străinătate am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara linerunner linerunner Buna ! Am si eu o nelamurire cu pensia alimentara In urma cu 5 ani am obtinut custodia fetitei mele. In aceeasi sentinta s-a decis ca mama fetei sa ... (vezi toată discuția)