avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil din concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil din concubinaj

Buna ziua ,mă numesc Elena și am un copil de 8 anișori și un pic care e in grija părinților mei ...eu sunt plecata la munca in străinătate am vrut sa iau băiatul la mine in vacante pentru că psihologul mi-a recomandat sa nu îl despart dintr-o dată de mediul de acasă ci treptat ....cum pot sa incep un proces de custodie și pentru pensia alimentară (tatăl nu vorbește cu băiatul nu merge să îl vadă nu suna ... absolut nimic mai merge mama lui o data la an si il învață numai prostii ...sa nu vorbească cu mine să facă prostii la școală .etc) ne-am despărțit în urmă cu 4 ani nu chiar amiabil pentru că el era foarte violent cu mine dar și cu copilul ,eu am plecat în Italia la o mătușa copilul l-am lăsat la mama și după câteva luni sa trezit cu asistenta sociala la poarta că nu are împuternicire de la mine precum e in grija ei băiatul ( asistența socială fiind trimisa de el specificând că el e deacord Ca' copilul sa meargă într-un centru pentru copii) ce pot sa fac ??? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
Elena Florina Rata, utilizator
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 14:32, 14 Martie 2018
Sigur ca puteti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, trăiesc într-un concubinaj de 4 ani,in ultima perioada ... Carolina96 Carolina96 Bună ziua, trăiesc într-un concubinaj de 4 ani,in ultima perioada se desfășoară violența domestică in casa.(probe am,poze si cum recunoaște ca ma ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat - violenta in familie Mamafiu Mamafiu Ma numesc alice am 27 ani am un copil de 3 ani si 4 luni...tatal copilului e violent uneori consuma bauturi alcoolice si devine agresiv in fata copilului...mia ... (vezi toată discuția)