avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate face ceva?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate face ceva?

Daca depui o plangere penala...insa atat parchetul, judecatoria +recurs si apel, judecata cu totul altceva (decat ceea ce ai cerut) poti sa mai faci ceva din punct de vedere legal? Gen depui plangere contra 2 infractori, insa il judeca doar pe unul...celalt nume nici nu mai apare in dosare (doar in declaratii de martori,etc) ?!

Sau in cazuri cand s-a judecat ceva impotriva ta , dar nu ai fost citat?

[ link extern ]
xuser a scris:

judecata cu totul altceva (decat ceea ce ai cerut) poti sa mai faci ceva din punct de vedere legal?

Sau in cazuri cand s-a judecat ceva impotriva ta , dar nu ai fost citat?

[ link extern ]

1-Nu ati fost citat la termenele de judecata fond,recurs,apel pentru a va sustine plangerea si a atentiona completul ca judeca "cu totul alceva decat ati cerut"?
2-Precizati concret temeiul legal al judecatii ,pentru ca sunt situatii in care procedura prevede solutionarea fara citarea partilor

Daca s-a judecat ceva impotriva ta, dar nu ai fost citat (desi, mi-e greu sa cred acest lucru!!!) puteti formula o contestatie in anulare... sau contestatie la executare... sau revizuire...
:-/

... depinde de cazul conret la care faceti referire... in care din aceste actiuni se poate incadra.

este evident ca nu le puteti promova pe toate deodata :rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut in recurs. ce pot sa mai fac? ana_mar1a ana_mar1a buna ziua, pe scurt, situatia este urmatoarea: am dat in judecata Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale la Tribunal. am castigat procesul si AJPS a facut ... (vezi toată discuția)
Cai de atac...ce urmeaza? nelu_nedi nelu_nedi Buna ziua, Am facut o plingere penala impotriva unei persoane la parchet,iar acesta a dat ca solutie neinceperea urmariri penale, m-am adresat prim ... (vezi toată discuția)
Nu am fost citat la iccj intr-un recurs cu statul pascu tavi pascu tavi In data de 04.05.2012, am avut recurs la ICCJ, Sectia Contencios Administrativ, dar nici eu si nici avocatul meu nu am primit citatie pentru a ma apara conform ... (vezi toată discuția)