avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturi persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturi persoane cu handicap

pot obtine credit cu dobanda subventionata pentru un auto second hand
Cel mai recent răspuns: sorinacho , utilizator 11:50, 9 Septembrie 2012
potrivit art.27 din Legea nr.448/2006 puteti beneficia de credit al carui dobanda se suporta prin DGASPC, pentru achizitionarea unui autovehicul, în limita a 10.000 euro, perioada maxima de creditare 10 ani. nu exista mentiuni in lege despre varsta autovehicului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 27 legea 448/2006 -aplicare juridic dana juridic dana Buna seara rog ajutor in \"descalcirea\" urmatoarei spete: O persoana incadrata in grad de handicap a beneficiat incepand cu anul 2007, de subventionarea ... (vezi toată discuția)
Divergente intre legislatie si regulament bnr kisslevente kisslevente Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu privire la cine nu respectă legislația, mai precis Legea 448/2006 actualizată, \"ART. 27 (1) Persoanele adulte ... (vezi toată discuția)
Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce ... Ion nuta Ion nuta Am accesat 50.000 lei credit nevoi personale de la o banca ce avea un curs euro la 5.047 lei, pentru a cumpăra un autoturism nou, a cărui valoare am ... (vezi toată discuția)