avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recalculare impozit contracte de inchiriere reziliate ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recalculare impozit contracte de inchiriere reziliate si depuse tarziu la cei de la finante

Am doua contracte de inchiriere imobil reziliate care nu au fost depuse imediat la cei de la finante.
Pentru aceleasi imobile de la data rezilierii am incheiat cu aceiasi locatari noi contracte de inchiriere dar locatarul de data aceasta era o persoana juridica (am facut contract de comodat intre mine ca persoana fizica cu firma mea pj si apoi noi contracte de inchiriere cu aceiasi locatari), cntracte noi pentru care m/am inregistrat la finante si am platit impozitele aferente.
Am uitat sa duc rezilierile pentru primele contracte si cei de la fisc au calculat in continuare accesorii.
Pot depune abia acum aceste rezilieri (dupa 4 ani de la incheierea lor!) ?
Pot face o cerere de recalculare a impozitelor calculate in baza contractelor reziliate?
Ce sanctiuni sunt pentru depunerea lor cu fff mare intarziere?
Art. 81 (2) din Cf spune ceva de 15 zile de la data INCHEIERII contractelor nu de la data rezilierii lor...si chiar si asa nu inteleg din textul legii ca ar fi vreo sanctiune.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Alex Dedu , Mediator 13:50, 9 Septembrie 2012
Nu stiu daca aici nu intervine termenul de prescriptie extinctiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere - formalitati, sistarea impozitului utilizator35 utilizator35 Buna ziua, In calitate de persoana fizica am inchiriat o camera unei PJ pentru sediu social. In ultima luna nu mi-a mai platit chiria si in contractul de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Daca exista un contract de inchiriere intre pf si pj inregistrat anul trecut la finante si tot atunci s-a depus si 220, acum pana in 15 ianuarie ... (vezi toată discuția)
Recalculare impozit datorat have have Am incheiat un contract de inchiriere pe termen de 1 an si apoi l-am declarat la fisc stabilindu-se o cota de impozitare dar l-am reziliat dupa doua luni. In ... (vezi toată discuția)