Am doua contracte de inchiriere imobil reziliate care nu au fost depuse imediat la cei de la finante.
Pentru aceleasi imobile de la data rezilierii am incheiat cu aceiasi locatari noi contracte de inchiriere dar locatarul de data aceasta era o persoana juridica (am facut contract de comodat intre mine ca persoana fizica cu firma mea pj si apoi noi contracte de inchiriere cu aceiasi locatari), cntracte noi pentru care m/am inregistrat la finante si am platit impozitele aferente.
Am uitat sa duc rezilierile pentru primele contracte si cei de la fisc au calculat in continuare accesorii.
Pot depune abia acum aceste rezilieri (dupa 4 ani de la incheierea lor!) ?
Pot face o cerere de recalculare a impozitelor calculate in baza contractelor reziliate?
Ce sanctiuni sunt pentru depunerea lor cu fff mare intarziere?
Art. 81 (2) din Cf spune ceva de 15 zile de la data INCHEIERII contractelor nu de la data rezilierii lor...si chiar si asa nu inteleg din textul legii ca ar fi vreo sanctiune.
Declaratia 220
Lizuca12
Buna ziua,
Daca exista un contract de inchiriere intre pf si pj inregistrat anul trecut la finante si tot atunci s-a depus si 220, acum pana in 15 ianuarie ... (vezi toată discuția)