avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... recalculare impozit datorat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

recalculare impozit datorat

Am incheiat un contract de inchiriere pe termen de 1 an si apoi l-am declarat la fisc stabilindu-se o cota de impozitare dar l-am reziliat dupa doua luni. In acest caz am dreptul la o recalculare a cotei de impozitare sau sunt obligata sa platesc acelasi impozit? In cazul in care am dreptul la recalculare ce documente trebuie sa depun, unde sa ma adresez si care este baza legala?

Cu stima
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:57, 1 Octombrie 2011
Mergeti acolo unde ati depus initial actele, depuneti dovada rezilierii si va vor spune cum trebuie sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare impozit contracte de inchiriere reziliate si depuse tarziu la cei de la finante Irina S. Irina S. Am doua contracte de inchiriere imobil reziliate care nu au fost depuse imediat la cei de la finante. Pentru aceleasi imobile de la data rezilierii am ... (vezi toată discuția)
Valabil act aditional fara semnatura unei parti? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am o problema. Am inchiriat un apartament unei persoane fizice pe baza de contract, vizat de Adm Financiara. Contractul a fost incheiat pe o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere1 oanava oanava Buna ziua, Am rugamintea sa ma sfatuiti in legatura cum se procedeaza in legatura cu rezilierea unui contract de inchiriere imobil la initiativa ... (vezi toată discuția)