avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna dupa concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna dupa concediu medical

Buna ziua

Un salariat a fost in concediu medical ultimele 9 luni. Acum doreste concediu de odihna. Intentia lui era de a se pensiona, insa nu a reusit. Acum expira cm si doreste in continuare co. Pot sa-i acord concediu in aceste conditii? ce folosesc ca baza de calcul pentru calculul concediului de odihna?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 10 Septembrie 2012
Se poate acorda concediul de odihna. CO este afectat de perioada de concediu medical daca are o durata de 12 luni. Baza de calcul este media veniturilor realizate pe ultimele 3 luni
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie co Resurse Umane Srl Resurse Umane Srl Buna ziua, conform CM concediul de odihna se calculeaza astfel: \"(2) Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neplatit integral nibbana nibbana Lucrez intr-o firma de 1 an si 2 luni,am solicitat acordarea concediului de odihna si am primit doar 75% din salariu. este legal ? (vezi toată discuția)
Concedii medicale anairam_unid anairam_unid Cum se calculeaza media zilnica pt concediul de odihna si concediul medical? (vezi toată discuția)