ynocentta a scris:
Este eroare materiala care probabil va fi sesizata si indreptata de catre completul de judecata cu ocazia audierii la termenele de judecata
eroare? mmmm ...la virsta mea si diin ceea ce am mai citit pe aici si mai peste toate site-urile de specialitate , stiu asa: un anchetator face un dosar de dare in judecata civil( sau cum se numeste el) pe baza unor probe . Cred ca este logic pina aici. Insa ,cind se creeaza acea declaratie in baza careia se face dosarul , si totul pleaca de la A la Z cu ERORI exemplu( reclamantul a facut inprumut de 7000 lei -corect cu actele bancii este de 6.700 -----reclamantul a retinut 3000 lei -corect cu actele bancii este de 2.600 ----Paratul nu a platit nimic de 1 an de zile ( hahah rad logic) si are o datorie de 662 lei ( oare 124 lei ori 12 luni fac 662 lei? hahahahha)...Reclamantul locuieste ini orasul x strada y cnp 1700000- corect cnp 1700111111 ......se numesc ERORI MATERIALE? scuze cred ca sa inteles ca este ceva REAL nu fictiv ca sa ma aflu si eu in treaba. Ptr asemenea erori , cind pierzi acel timp la instanta de judecata si pierzi 200 de eur per ora , c e faci , deschizi un alt proces de dare in judecata sa ceri daune sau cce? sauuu ca sa nu se ajunga aici ,cel care a instrumentat cazul TREBUIA SA NU CREEZE ERORI? exista posibilitatea ca acel dosar sa se duca inapoi ptr recompletare sau... cineva va plati ptr aceste ERORI ?