Detin de putin timp o societate neplatitoare de tva, obiectul acesteia este vanzarea royalty free on line si doar on line de efecte sonore, ritmuri, etc (creatii proprii). Clientul acceseaza siteul, se inregistreaza, achizitioneaza serviciile pe care le descarca on line dupa efectuarea platii. Aceasta se efectueaza prin intermediul unei societatii de tip paypal, care va emite clientului in urma paltii o chitanta electronica. Inafara de acest lucru, eu ca societate trebuie sa implementez un sistem de facturare on line, adica clientul (persoana fizica sau juridica) in baza unui formular pe care-l completeaza cu toate datele si dupa efectuarea platii, va primi o factura cu numar progresiv pe adresa sa de email. Am nevoie sa stiu cum arata o factura pt o societate neplatitoare de tva, in toate modelele pe care le-am gasit am observat ca sunt incluse si coordonatele bancare ale clientului, insa in cazul meu acesta plateste cu cartea de credit si nu mi se pare logic sa se ceara codul IBAN; sau eventual daca imi puteti da un link unde pot gasi un model de factura pe care eu sa-l modific si sa-l implementez in programul de facturare automatica ar fi bine. Va rog frumos sa-mi raspundeti la aceasta intrebare si eventual daca mai aveti alte informatii in legatura cu sistemul de facturare, va rog sa mi le comunicati. Multumesc