avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum formulez o plangere penala pentru distrugere si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum formulez o plangere penala pentru distrugere si santaj?

Buna ziua,as dori sa imi spuneti cum as putea formula o plangere penala pentru distrugere ,va precizez ca individul respectiv mi-a sustras masina si la insistentele politiei a inapoiat-o dupa 72 de ore,inlocuindu-mi toate piesele importante precum si sustragerea airbagurilor laterale,a debitmetrului,sondei lambda,inlocuirea cauciucurilor cu unele foarte uzate,schimbarea macaralei de la geam stanga etc.pe rol este un dosar de plangere penala impotriva acestui individ dar numai pentru furt.Totodata as dori sa imi comunicati daca exista o asa numita cerere pentru a inregistra apelurile dintr-o anumita data deoarece acest individ m-a amenintat telefonic si numai in acest mod as dovedi santajul sau impreuna cu martori.as dori sa formulez o plangere penala pentru santaj si distrugere,avand ca temei si documentele emise de procuror pentru inapoierea bunului mobil ce mi-a fost sustras.ma puteti ajuta in acest sens...plangerea se ingregistreaza la parchet?ce sanse am obtin acele inregistrari si cum ar trebui formulata plangerea.va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicolas28 , utilizator 12:00, 10 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj / amenintare letuta letuta Acum catva timp am avut o perioada mai putin fericita in relatia cu sotul meu si am acceptat o aventura de o noapte cu un coleg de serviciu.Desi ii spusesem ca ... (vezi toată discuția)
Speta musceleanul musceleanul BUNA-ZiUA! De 2 zile incerc sa rezolv aceasta speta si nu reusesc, motiv pentru care am apelat la dumneavoastra ... (vezi toată discuția)
Amenintare prin sms incheiata cu distrugere vali17leu vali17leu As dori sa va intreb si eu ceva daca se poate. In urma unei relatii cu un individ care s-a terminat fara probleme primesc pe telefon un mesaj \'\'iti fac praf ... (vezi toată discuția)