nu cred ca este incurajare, pur si simplu nu vreau sa le iau ultimul colac de salvare, nu pot sa le spun nu veniti la mine pentru ca este normal sa intelegeti actiunile parintilor vostri, iar pana le intelegeti , stati si suferiti alaturi de ei ! Fetele au nevoie de liniste( pentru ca la ei s-a mutat razboiul din Afganistan la propriu) si neaparat un consult psihologic.Imi rau d.na "AVLIL" dar nu pot posta aici toate amanuntele, ca sa vedeti ca am dreptate si nici nu pot sta nepasatoare fata de fete.Multumesc, oricum !
Drept de vizita
geanyyy
Buna ziua
Sunt divortata si am 2 copii in custodie comuna cu fostul sot. A fost stabilit prin sentinta ca dreptul lui de vizita este in primul si al treilea ... (vezi toată discuția)
Divort
adrianalascut
buna seara,as avea o intrebare in legatura cu divortul......sotul meu a inaintat proces pentru divort...noi avem 2 minore una de aproape 6 ani si cea mica de ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire
Vykynyky
O familie are o casa si cateva terenuri in proprietate,are si doi copii fata si baiat .Fata pleaca de tanara din sat , se marita si cumpara impreuna cu sotul o ... (vezi toată discuția)