avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sigilare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sigilare apartament

Lucrez la o primarie si am fost nominalizat intr o comisie pentru sigilarea unor apartamente care au restante cu chiria.
Intrebare:
Este corecta procedura de sigilare fara o hotarire judecatoreasca?.
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 16:10, 10 Septembrie 2012
de obicei se face evacuare ca sa poti sigila si in baza unei hotarari de evacuare
sa nu fiti acuzati de tulburare de posesie
Majoritatea contractelor de inchiriere sunt expirate.
Cum punem sigiliul pe apartamente cand persoanele locuiesc acolo?
Multumesc
am raspuns mai sus .
trebuie facuta evacuarea si apoi se sigileaza .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta penala? Irina S. Irina S. Contract de inchiriere intre doua persoane juridice. Obiectul contractului: un spatiu comercial. Locatarul nu isi plateste chiria doua luni iar locatorul il ... (vezi toată discuția)
Evacuare tectonic75 tectonic75 Buna ziua .Am fost mandatat de un propietar sa ma ocup de mansarda unui imobil cu mai multi locatari.cum ii pot evacua in conditiile in care acestia nu mai ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias elenaandra elenaandra Buna ziua, Am o hatarare judecatoreasca definitiva sa primesc o locuinta anl cu chirie. Primaria spune ca nu o poate pune in aplicare deoarece nu mai are ... (vezi toată discuția)