Buna ziua, am o problema cu care nu ma pot descurca. In luna februarie am descoperit ca mi-au fost adaugati mai multi metrii cubi de apa decat consumasem. Mentionez ca toti locatarii blocului au repartitoare. Atragand atentia administratorului am descoperit ca in ultimii 2 ani mi s-au adaugat la plata 80 metri cubi. Mi-am recunoscut vina de a nu urmarii ceea ce am platit , dar am avut rugamintea ca urmatoarele calcule sa se faca la metrii reali ceea ce nu s-a intamplat decat in vreo 2-3 luni de atunci. Luna trecuta am fost in concediu si din 2 metri cubi de apa consumati mi s-au imputat la plata 8. Poate nu o considerati o problema , dar sumele in plus ,aferente asa zisului consum de apa, probabil ca acopera altceva. Va rog din suflet sa-mi dati o sugestie,un sfat , ceva... In ziua de azi si cu problemele fiecaruia , 35-50 lei inseamna ceva. MULTUMESC!
In situatia mentionata,in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 se impune sa solicitati presedintelui de asociatie clarificare temeiniciei si legalitatii modului de impunere consum si calcului valorilor de plata
Multumesc pentru raspunsurile dvs.!
Mentionez ca apometrele sunt date intre a 10 si a 12 zi a fiecarei luni , cu semnatura si indicele anterior si actual.