avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare masina

Domnul X si Doamna Y au facut un act de imprumut pe o suma .
Doamna Y a lasat garantie o masina.
Actul de imprumut a fost facut in fata unui avocat, cu numar de inregistrare si stampila avocatului. Actele masinii au ramas la doamna Y

Actul a fost facut in 2009 si nu a fost restituita suma nici pana in prezent.
Masina este pe firma
Firma a intrat in insolventa in 2010
Masina se afla la Domnul X in curte

Eu am dat niste bani Domnului X iar acesta imi cedeaza actul de imprumut , urmand sa recuperez actele masinii de la Doamna Y pentru a intra in posesia ei.

Ce procedura trebuie sa urmez , ca sa pot intra in posesia actelor , tinand cont ca masina era pe firma si firma a intrat in insolventa ?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:01, 10 Septembrie 2012
Concret dv sunteti tert fara participare in conventia incheiata intre X si Y
Doamna Y nu are nici o obligatie fata de dvs,astfel ca revine domnului X sa desfasoare demersuri catre Y pentru predare documente masina
Daca nu solutionati amiabil,ramane varianta sa intrati in posesia documentelor prin instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa - se anuleaza contractele incheiate pe o perioada de cu 3 ani in urma? catalina_vaduva@yahoo.com catalina_vaduva@yahoo.com Este adevarat ca daca o firma intra in insolventa, se pot anula toate contractele incheiate de aceasta pe o perioada de 3 ani in urma? Adica daca o firma X a ... (vezi toată discuția)
Cadastru + intabulare vs hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila EmmaD EmmaD Sora mea X a cumparat cu antecontract in 6.10.06 un imobil 3 camere + dependinte + 800 mp teren, achitat integral, de la Y, acesta obligandu-se ca pana la ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auto ContSters253087 ContSters253087 Buna ziua am o mare problema in urma cu 6luni am cumparat o masina de la X care la randului o luase de la Y care este titularul de drept din carte si ... (vezi toată discuția)