avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legea 290/2003 plati
Discuție deschisă în Executare silită

Legea 290/2003 plati

Buna ziua,
Am obtinut in iunie 2012 in Instanta decizia de incepere a executarii silite impotriva ANRP pentru plata despagubirilor aferente Legii 290/2003.
Inteleg de la executorul judecatoresc la care am apelat ca Trezoreria nu a mai virat ANRP-ului bani din iulie, deci sunt 3 luni in care ANRP-ul nu are bani in conturi, prin urmare nu se pot incasa executarile. Insa alt avocat imi zice ca in septembrie 2012 au inceput sa se deblocheze platile si s-au facut plati, ba mai mult, ANRP-ul a primit un buget majorat in urma ultimei rectificari din august anul acesta! Chiar nu stiu ce sa cred!
Mai se confrunta cineva cu aceasta situatie? Se stie care e bugetul ANRP-ului si cand urmeaza sa se reia platile?
Cel mai recent răspuns: suspectu , utilizator 20:23, 28 Noiembrie 2012
Nu stiu ce sa mai cred,am vazut la utilizatorul Tumy, ca s-au facut plati pentru luna mai si ceva din iunie,eu am intrat cu executarea pe 31 mai, daca nu au bagat banii sper sa mai aloce fonduri pana de alegeri.Eu in decembrie am termen la contestatia pentru anularea executariiX-(.Executorul meu nici nu stia daca i-au intrat banii in banca:D ce sa mai zic.Luni o sa revin cu un telefon la executor si ii voi explica,eu mai repede aflu de pe forum cand aloca bani decat de la el=D>
Aveti idee cum pot afla numarul de ordin pe lista de la trezorerie, inafara de executor?Sunt afisate undeva?
Nu stiu daca aceasta lista e publica, mie mi-a comunicat avocatul, acesta la randul lui avand-o de la executorul judecatoresc. Cred ca cel mai bine e sa intrebati executorul, pana la urma asta e treaba lui si pentru aceasta ia bani!
Buna seara,
Nu trebuie confundat momentul infiintarii popririi cu momentul deschiderii dosarului de executare. Infiintarea popririi se realizeaza dupa ce executorul judecatoresc a obtinut incuviintarea instantei de executare (Judecatoria Sectorului 1 sau 2) de a porni procedura de executare silita si dupa ce in prealabil a somat debitoarea ANRP.
In ultima luna s-au facut 3 plati din lista despre care vorbeati dvs.- 250, 152 si 55 de dosare. Ptr. cei interesati sa o consulte ptr. a vedea la ce pozitie se afla, astept un mesaj pe privat.
Am si eu cateva intrebari (ca tot am inceput si eu demersurile) si anume:
-Cati bani se aloca ANRP-ului intr-un an (sau cand primeste banii de la Ministerul de Finante) ?
-Cum se calculeaza suma per metru' patrat (care sunt reperele de calcul pentru ca pe alocuri metrul patrat a costat acum cativa ani si 800euro) ?
-Daca suprafata de teren a fost pierduta acum 70 ani , se poate pune dobanda anuala (totusi terenul/judetul a fost exploatat din toate punctele de vedere fara ca familia sa vada vreun ban) ?
2400km2 x 500e/mp x 70ani = ? ...in cazul meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita anrp mamalui Stefan mamalui Stefan Buna seara, am avut un proces cu ANRP pe Legea 290/2003,am castigat si din data de 28 iunie executorul a obtinut incuviintarea executarii silite ,intocmind ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu. executarea silita a unei autoritati publice Clotilde Clotilde Ati putea sa-mi spuneti daca sub incidenta art. I, alin. 1 din OUG 10/2003 intra si hotararile judecatoresti definitive si irevocabile, investite cu titlu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala , va rog sa îmi spuneți următoarele ... gitana gitana Poprire salariala , Bună ziua, Va rog sa îmi spuneți următoarele pentru o poprire salariala. Angajata, în contract se menționează ca salariul ... (vezi toată discuția)