avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe inmatriculare masina cumparata din Germania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe inmatriculare masina cumparata din Germania

Buna ziua! Poate cineva sa-mi raspunda la intrebarea mea: "Ce taxe trebuiesc achitate la inmatricularea unei masini second hand sau noi achizitionate din Germania, prima inmatriculare iunie 2012, cu capacitate cilindrica de 3000 cc. si norme euro5 ????:">:">:">. Va multumesc!!
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2012
RESTLESS, utilizator

Alte discuții în legătură

Achizitionare auto second hand germania,conditiile pentru auto second hand cindeamihai cindeamihai Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un automobil din Germania si doresc sa aflu cat mai exact ce insemna auto second hand.Masina este 2011 luna a 6 ... (vezi toată discuția)
Plata tva la masina cumparata in germania ailazor100 ailazor100 Buna ziua, am o nelamurire, in ceea ce priveste achizitia unei masini din Germania. Societatea mea este platitoare de tva, am codul fiscal pt achizite ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de mediu leval leval Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)