avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere firma

Buna seara!
Am dizolvat un SRL, iar acum urmeaza radierea si ma intereseaza ce acte contabile sau financiare imi trebuiesc!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cosmin8917 , utilizator 23:02, 10 Septembrie 2012
Bilantul de lichidare
doar bilant de lichidare?
Certificatul de atestare fiscala de la ANAF din care rezulta ca nu aveti datorii fata de stat, bilantul de lichidare, copie dupa hotararea de dizolvare si dupa Monitorul oficial in care a fost publicata, certificatul de inregistrare in original si certificatele constatatoare de autorizare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl cu datorii miki72 miki72 Buna ziua, Sunt administrator la un SRL care inregistreaza datorii catre bugetul asigurarilor sociale si bugetul de stat. As dori inchid firma insa nu cred ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare s.r.l. cu 2 asociati florinat florinat Buna seara Sunt administrator la un SRL si am demarat procedura de dizolvare si lichidare simultana fara lichidator (conform AGA). Am depus dosarul cu ... (vezi toată discuția)
Radierea unui srl-d ContSters200386 ContSters200386 Cat costa radierea unui srl-debutant si care sunt pasii de urmat? Multumesc (vezi toată discuția)