avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... director gradinita particulara
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

director gradinita particulara

Sunt profesor de limba romana, cu o vechime in invatamant de 22 ani si grad I.Pot ocupa functia de director intr-o gradinita particulara? Sau trebuie sa fiu educatoare?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 12:43, 11 Septembrie 2012
dacă Consiliul de Administrație, eventual propuneri de la Consiliul Profesoral, Patronatul ”vă vrea” de ce să nu puteți

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Director gradinita particulara zoie zoie Un profesor poate ocupa functia de director intr-o gradinita particulara, daca nu are specializarea de educator ? Daca nu poate, atunci care este solutia de a ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Atacare decizie consiliul de administratie al unei scoli baikomarilena baikomarilena Eu si colega mea am fost puse in fata unei hotarari a consiliului de administratie al scolii care prevede ca de la 1 septembrie 2011 se reduce un post de ... (vezi toată discuția)